Koningsdag Lelystad


Koninginnedag is een van de grootste feesten van het jaar in Lelystad, trekken veel mensen op af, de stad barst van de drukte. Wanneer je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, terwijl je geniet van, kan Catering in Lelystad je helpen om deze feestelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een lunch of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, alles is mogelijk.

Je hebt de mogelijkheid om gerechten naar eigen wens in te delen. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we gaan geen uitdaging uit de weg. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en brengen de maaltijd en bijpassende dranken, op de afgesproken datum en tijdstip. We brengen in heel Lelystad.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je een offerte wilt aanvragen, kun je dit op onze webpagina doen. Klik op de “offerte aanvragen” button en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een offerte op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch.

Wanneer je de prijsopgave hebt ontvangen, en je er helemaal mee eens bent, kun je de opdracht bevestigen, ook dit kun je eenvoudig online regelen. Maak je keuze, maak gemakkelijk en snel een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de financiële transactie, en klaar ben je, zo eenvoudig is het! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Lelystad?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan van over de hele wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, wil ik graag enkele mogelijkheden met je delen, voor een compleet overzicht van het assortiment, verwijs ik je graag naar de pagina “assortiment” op deze website.

Hapjes bestellen Lelystad
Buffet bestellen Lelystad
High Tea bestellen Lelystad
Tapas bestellen Lelystad
Lunch bestellen Lelystad
Gourmetten bestellen Lelystad
Borrel bestellen Lelystad
Italiaans bestellen Lelystad
Grieks bestellen Lelystad

Het is duidelijk, we hebben echt een uitgebreide selectie beschikbaar, om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben ook op deze feestelijke dag lekker veel verschillende soorten bieren, en een verscheidenheid aan cocktails beschikbaar. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Lelystad: Tot slot


Of je Koningsdag nu doorbrengt met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij we aan ieders wensen voldoen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we regelen alles voor je. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.