Borrel bestellen Lelystad

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Lelystad

Wilt u bij uw borrel in Lelystad alles zelf samenstellen? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Op welke manier? Door gebruik te maken van onze website, waar tal van cateraars beschikbaar zijn. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Zeker, kunnen we de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Lelystad

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en uw keuze maken. Indien u graag een offerte wilt voordat u een bestelling plaatst, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Lelystad te reserveren. Dit creëert een gezellige en unieke atmosfeer voor uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische specialiteiten. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Lelystad. De cateringdiensten in Lelystad hebben een uitgebreide selectie aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Lelystad nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Lelystad bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Lelystad een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Lelystad. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Lelystad is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Lelystad leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Het bestellen van een buffet in Lelystad is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Lelystad een passende keuze|dan is gourmetten in Lelystad een geschikte optie|dan past gourmetten in Lelystad goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Lelystad een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. Voor de lunch in Lelystad is catering een betrouwbare partner. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Lelystad.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Denk er dan eens aan om een High Tea te organiseren. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Lelystad aanbieden. Wat dacht u van het organiseren van een dessertfeest? Dit is een groeiende trend. In plaats van de gebruikelijke hartige hapjes, kunt u genieten van heerlijke zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Wat u ook via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en toewijding bereid. Verder worden voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. Wij nemen hygiëne serieus en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Op onze website kunt u eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste catering. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Op de dag van uw feest, evenement of bijeenkomst zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.