Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Lelystad

BBQ bestellen Lelystad

Lunch bestellen Lelystad

Brunch bestellen Lelystad

Stamppot bestellen Lelystad

Gourmetten bestellen Lelystad

Hapjes bestellen Lelystad

High Tea bestellen Lelystad

Tapas bestellen Lelystad

Italiaans bestellen Lelystad

Grieks bestellen Lelystad

Desserts bestellen Lelystad

Walking dinner Lelystad

Food truck Lelystad

Snackwagen Lelystad

Borrel bestellen Lelystad

Live Cooking Lelystad

In Lelystad, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u op een culinaire ontdekkingsreis door onze menu’s. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon een rustige avond thuis wilt, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten zijn een ode aan de Nederlandse traditie, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor lichte lekkernijen kunt u kiezen uit onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met verschillende mogelijkheden, van Italiaans tot Grieks, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Al met al, in Lelystad is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.